категорії: новина

Фестиваль культур народів світу «Свірж» офіційно презентують 9 червня

теґи: Свірж, Замок Свірж, фестиваль

Свірж9 червня у Києві офіційно презентують фестиваль «Свірж» – потужну акцію у форматі World Music за участю світових зірок 1-ї величини, а також найвідоміших українських гуртів, що відбуватиметься в однойменному замку під Львовом з 31 липня по 2 серпня.
Прес-конференція продюсерського центру «Габрі» – співорганізатора фестивалю «Свірж 2009» – відбудеться 9 червня в УНІАНі о 17.30. На ній уперше офіційно презентують фестиваль, який обіцяє стати головною музичною подією літа, розкажуть про його організаційні інновації, досягнення та проблеми
 Зі світових зірок в програму включено Цезарію Евору, Ніно Катамадзе, гурти «The Klezmatics» (володар найпрестижнішої музичної премії «Греммі») та Cankisou (найкращий етно-колектив Чехії минулого року) й багато інших. Окрім музичних концертів, функціонуватимуть також виставка культур народів світу, театральна, літературна та танцювальна сцена.

Фестиваль проводитиметься з 31 липня до 2 серпня у селі Свірж Перемишлянського району Львівської області, поряд із старовинним замком, збудованим у XV столітті.

Задля забезпечення відвідувачам фестивалю найкомфортніших умов, організатори запровадили систему продажу квитків за допомогою електронного замовлення, що робить  можливим відвідати фестиваль мешканцям будь-якого куточка України та світу. Попередній продаж квитків дозволятиме завчасно розрахувати кількість гостей і з огляду на їхню кількість створити найкращий сервіс на фестивалі.