категорії: новина

Квадраджесіма вирушає на "Казантип"

теґи: Казантип, КВАДРАДЖЕСІМА, фестиваль

КвадраджесімаПісля низки київських виступів на підтримку виходу у інтернет-простір синглів «В чому сила, бра?» та «Disco тру», Квадраджесіма отримала запрошення виступити на тижні музики та спорту "Z-Games", що відбудеться у рамках фестивалю "Казантип" з 26 по 31 липня у традиційному селищі Поповка. Окрім Квадри очікується ще декілька цікавих гуртів, повний перелік яких буде незабаром на сайті фестивалю – www.z-games.com.ua.

Тим часом, як і планувалось, на студії команди розпочалася робота над записом одразу кількох нових треків. До списку обраних потрапили такі пісні як «Біомаса», «Душевний вавілон», а також зовсім нові треки, які встигли здобути своїх фанів на останніх концертах – англомовна качова «Hey ladies/Gimme Sunshine» та тендітна «Сам на Сам».

Більшу частину роботи команда планує встигнути зробити до від’їзду на "Z-Games". Про перебіг звукотворчого процесу можна буде дізнатися за допомогою youtube-сторінки Квадри – www.youtube.com/qgband, де будуть розміщуватися ролики зі студії.

Прослухати пісні групи можна на на myspace-сторінці  – www.myspace.com/qgband.