категорії: стаття інтерв'ю

Андрій Хливнюк розповідає про новий альбом гурту Бумбокс

теґи: Бумбокс, Все включено, альбом, презентація альбому

Бумбокс24 червня гурт Бумбокс представить у київському клубі "Crystal Hall" масштабну програму в повному концертному складі.

Окрім Андрія Хливнюка, Андрія «Мухи» Самойло, DJ групи – Валентина Матіюк, на сцену вийдуть Олександр Люлякін – барабани, Денис Левченко – бас. Цей концерт, безумовно, стане виступом року Бумбоксу в столиці – саме цього дня відбудеться офіційний реліз нового альбому групи під назвою «Все Включено»

Лідер гурту Андрій Хливнюк більш детально розповів про новий альбом команди.

-Нас стало п'ятеро, до тріо діджей, вокаліст і гітарист додалися барабанщик і басист, а з ними і купа електричного непотребу, який треба "включати" – тому «Все включено».

-Група, і відповідно, альбом, отримали рок-н-рольне, лампове звучання – нам хотілося показати те, як ми бачимо рок-н-рол. Тому ми зіграли не тільки нові, але і старі пісні, які на наш погляд зазвучали зовсім несподівано. Мені здається слухачам зі стажем буде цікаво оцінити, наприклад, пісню «Каротин».

-Чому 11 треків? У нас їх завжди 11. Чому саме ці треки? Є таке поняття – драматургія альбому. Коли багато пісень говорять один з одним і це не белькотіння – це і є платівка. Ми дещо викинули з альбому. Думаю ці пісні потраплять в інтернет до релізу.

-Альбом записувався і зводився Юрієм Личом в Києві, у студії якого записано понад сто альбомів і це теж вплинуло і на нас, і на платівку. Не факт, що наступні наші роботи будуть звучати як «Все включено», ми швидше закладаємо вектор руху.

Бумбокс – Все включено-Валік, наш діджей включився в роботу не тільки, як бітмейкер, але і як музикант. Він працював в основному над вокальними семплами і оформленням того, що ми награли на своїх гітарах.


-Басист та барабанщик стали частиною групи. Ми не розраховували на це. Тим паче в такий короткий термін, але це так.

– «Все включено» тому що Валік грав раніше в death metal-групі, а у Мухи за плечима декілька панк-проектів. І вони знали, що і як записувати. Ми хотіли і отримали звук максимально наближений до аналогового.

– «Все включено» тому що мало хто бачать і знає, що група давно розрослася. І крім музикантів у роботі активну участь беруть віджейКосмос, DJ Тонік (штатний DJ ТНМК), наш звукорежисер та саундпродюсер Ігор Мельник. Не кажучи вже про продюсерів та адміністративну команду.

–Оформленням займалася Карина Кіно. Вона представила не тільки своє бачення Бумбокса, але і свій стиль. І чудово, що він не без гумору. Це стьоб над тим, як представляють рок-н-рол. Тачки, пістолети, дівчата, наркотики. «Подивіться на мене, я зірка!» Це сарказм. Над самими собою ми жартуємо в першу чергу.