категорії: репортаж стаття

Олег Скрипка відіграв перший джазовий концерт у Києві

теґи: Sullivan Room, Олег Скрипка, джаз-бенд "Забава", джаз-кабаре, клуб «Sullivan Room Kiev»

Олег Скрипка та джаз-бенд Забава25 березня відбувся особливий концерт Олега Скрипки у Києві, потужний рок-драйв змінився спокійнішим та вишуканішим джазом, замість стрибаючої молоді, відвідувачами були переважно солідні люди, серед яких і відомі. Помічені були музикант Тарас Чубай, актор Остап Ступка і телепродюсер Валентин Коваль та інші.

У київському клубі «Sullivan Room» Олег Скрипка представив наживо свій новий сольний проект у супроводі джаз-бенду «Забава». 

Музикант вже давно вийшов за рамки року, він влаштовує етнічні фестивалі та вечорниці, тепер дійшла черга і до джазу. Результатом свіжого експерименту має стати новий альбом, його передвісником вже став макси-сингл «Серце у мене вразливе», з яким можна безкоштовно ознайомитись, завантаживши пісні з офіційного сайту видавництва «Країна Мрій».

На концерті Олег Скрипка виконував пісні Богдана Веселовського, корифея української естрадної пісні 30-40 років XX Олег Скрипка та джаз-бенд Забавасторіччя. Були виконані пісні «Карії очі», «І знову осінь», «Берізка», «Параска», «Велике місто». Не забув Скрипка і про власні пісні, порадувавши публіку хітами гурту Воплі Відоплясова: «Весна», «День Народження», «Танці». Доповнили програму просто відомі світові хіти у джазовій обробці.

Музикант багато часу провів у Франції і йому хотілося влаштувати в Україні такі ж джаз-кабаре, які є там. Чи вдалося це у нього, ви ще зможете перевірити, адже незабаром у Києві відбудуться ще 2 виступити Скрипки з джаз-бендом «Забава». Пройдуть вони у тому ж «Sullivan Room» (вул. Прорізна, 8) 1 та 8 квітня.

ФОТОЗВІТ

Відео: