категорії: новина

Димна Суміш відкриває виставку "Кожної Весни"

теґи: виставка, Димна Суміш

Димна Суміш Кожної ВесниВиставка «Кожної весни» – це 30 історій про Димну суміш, розказаних друзями групи. Кожен із авторів представляє таку «Димну суміш», яку бачить через свій об’єктив, яка з’являється з-під його олівця, яка провокує і надихає. Серед авторів немає випадкових людей. Архітектор Мендисабаль 10 років тому зробив перший концерт гурту «Димна суміш» в Києві. Костя Боровський був із групою з першого дня її створення. Віктор Придувалов давно знайомий з групою, а рік тому зняв хлопцям кліп на пісню «В країні ілюзій». Для кожного з авторів виставки «Димна суміш» – більше, ніж просто рок-н-ролл.

 

Виставка «Кожної весни» відкриється концертом гурту «Димна суміш», з якого буде зрозуміло, чим саме група надихає стількох талановитих і неординарних людей. І триватиме до 2 квітня. Згодом роботи з виставки можна буде придбати на аукціоні, кошти з якого підуть на доброчинність.

 

«Димна суміш»

19 березня

Арт-клуб «44» (Хрещатик,44)

20.30 – початок виставки «Кожної весни»

22.00 – початок концерту

вхід 70 грн

 

 

Автори виставки «Кожної весни»:

Костя Боровський

Архітектор Мендисабаль

Віктор Придувалов

Женя Креденцер    

Юля Чайка

Максим Гелевера (http://picasaweb.google.com.ua/max.gelevera)

Лара Яковенко (http://jiskra-art.blogspot.com)

Антон Або (http://www.flickr.com/photos/25478365@N07/)

Оля Курносова (kurnosova.com.ua)

Алін Шульга (http://www.flickr.com/photos/35907149@N02/)

 

 

Максим Гелевера (фотограф): «Знайомство з Димною Сумішшю відбулося космічно-фантастичним чином. Колись випадково перегдядав їх матеріали і виявив, що у групи недостатня кількість цікавих фотоматеріалів. Наступного ж дня я зателефонував Тані Ендшпіль та запропонував мінімальний фотосет, і вже через декілька днів я знімав Сашу Чємєрова на даху. Плівка, 2 камери, природне освітлення. Саме тоді все і почалося.

       Наші погляди стосовно підготовки фотографій дуже співпали і, як виявилось пізніше, це стосувалося не лише фотографій - ми всі перебували на "одній хвилі". Завдяки ДС я відкрив для себе вегетаріанство та життя без алкоголю й наркотиків. Я нарешті отримав відповіді на багато питаннь, які хвилювали мене протягом життя.

       Сьогодні Димна Суміш для мене не лише близькі друзі, а й джерело натхнення, підтримка та нескінченний космос.».

 

Аліна Шульга (фотограф): «Приходя на концерты ДС ты становишься их частью. Это незабываемое чувство дома, с которым хочется жить».

 

Женя Креденцер (фотограф): «Димна Суміш - первая группа, которую начал снимать. Именно на их концертах появились первые порадовавшие меня фотографии. «Димна Суміш» - это та группа, которую хочется снимать каждый раз по-новому. Именно ей я обязан своим развитием как фотографа».

 

Юля Чайка (художниця): «Димна суміш» весьма мистическим образом появились в моей жизни. Время идет, мистики всё больше, за что и люблю эту семью. Вот просто люблю и всё. Не могу сказать почему так, может, это осталось из прошлой жизни».

 

Лара Яковенко (художниця): «Про знайомство ... мм .. не пам’ятаю. Просто чомусь вірю цим псіхічєскім мальчікам. Співають моє серце, і неможливо не танцювати».