категорії: новина

Гайдамаки записали пісню з польським треш-метал гуртом Rootwater

теґи: Rootwater, Гайдамаки

Гайдамаки і RoorwaterГайдамаки та популярні польські «важковики» Rootwater  записали спільну пісню. Музиканти, що грають trash metal, hardcore і punk з відчутним впливом первісних фолькових гармоній самостійно зважились на цікавий експеримент, що видався вибуховим. Вже цього року українську лірику та балканський драйв Гайдамаків в синглі до нового альбому Rootwater «Visionism» почують Польща, Росія та країни Західної Європи, що видаватимуть диск.

Taff, лідер Rootwater: "В рядах складних рифів ми впровадили елементи фольку і специфічного слов’янського шаленства. ГАЙДАМАКИ додали до нашої музи несамовиту первісну енергію і ми ще раз переконалися в тому, що так звана «словянська душа»  то не пусті слова, а величезний потенціал, що розкривається саме в моменти таких несподіваних рішень. Під час спільної роботи ми весело провели час, а результати здивували нас всіх. Самі почуєте! Це – сила!!»

Як говорить Taff, металева форма повинна мати слов’янську душу. За прогнозами обох гуртів, це метафізичне поєднання викличе хвилю захоплень серед прихильників рок-музики та вибагливих музичних критиків. Записана на студії «Sound Division» у Варшаві, де досі триває динамічне створення «Visionism», неординарна пісня чекає на свого слухача.

Олександр Ярмола, лідер ГАЙДАМАКІВ: «Мені сподобалась ця ідея, бо в чистому металі чи рок-н-роллі у всьому світі немає великої стильової різниці, і саме етніка, присутність народних інструментів роблять український чи польський гурт відмінним від ірландського або французького».