категорії: новина

Dazzle Dreams, Друга Ріка і Lama шукатимуть зниклих дітей

теґи: Dazzle Dreams, Lama, Друга Ріка

Друга РікаDazzle Dreams, Друга Ріка та Lama готують спільний доброчинний проект, який має допомогти в розшуку зниклих безвісти дітей. На свою нову спільну пісню вони знімуть відеокліп, у якому будуть демонструватися фотографії розшукуваних діточок разом з їхніми іменами й контактами для зворотнього зв'язку. Цю ініціативу впроваджуватимуть спільно зі Службою розшуку дітей від Магнолії ТВ, яка, власне, і надасть свою базу.

Учасник Dazzle Dreams Дмитро Ципердюк відверто зізнається, що на таку думку його підштовхнув відомий колись кліп на пісню «Runway Train» групи Soul Asylum. Це відео свого часу допомогло знайти дітей, адже провідні телекомпанії США та Великобританії підтримали почин і надали кліпові потужного розголосу.

Назва проекту буде англомовною - «Hey, U!», хоча сама пісня лунатиме українською. Композиція на сьогодні майже повністю готова і незабаром мають розпочатися зйомки відеоряду до неї. Кліп зніматимуть власним коштом, але будь-хто охочий може долучитися до цього добродійного почину і стати його спонсором.