категорії: новина

Lюk видає «Мамину Юність»

теґи: Lюк, «Мамина Юность», Lюк, альбом

LukВитримавши тривалу, але необхідну для натхнення паузу, гурт Lюk випускає новий, четвертий за рахунком, студійний альбом. Нова платівка, що отримала назву «Мамина Юность», потрапить до рук своїх українських шанувальників 24 квітня. Тринадцять нових треків представлять оновлене звучання гурту.

Оля Герасимова, вокал: «Ми дуже довго йшли до запису цього диску і його випуску. З моменту останнього альбому «Sex» пройшло ні багато, ні мало - чотири роки. Відповідати на запитання, чому так довго, вже немає особливого сенсу. Хіба що можна сказати - щойно ми зрозуміли, що прийшов час записувати новий альбом, ми цим негайно зайнялися.»

Звичне для музики «Lюkів» стилістичне розмаїття, тим не менш, не відволікає від цілісного сприйняття всього альбому. Учасники гурту зізнаються, що в новому альбомі практично не буде «лаунжа», але буде багато «року». Що ж таке «рок-музика» у виконанні гурту Lюk, самі музиканти описувати не беруться і залишають це право за слухачем.

Крім традиційного складу команди, в записі альбому взяв участь вокаліст гурту «... и Друг Мой Грузовик» Антон Слєпаков, виступивши в якості співавтора тексту та виконавця «чоловічої» партії в пісні під назвою «Мітхун Чакраборті». Крім того, в одній з композицій, «Tribute to Shostakovich», можна почути голос самого Дмитра Шостаковича, записаний під час його радіо-звернення до слухачів у блокадному Ленінграді.

Практично одночасно з українським виданням, альбом «Мамина Юність» вийде і в Росії. На підтримку виходу диску «Lюkи» вирушать у масштабний тур, який охопить близько 30 міст як у Росії, так і в Україні. На кінець літа та початок осені заплановано гастролі в Білорусі, Прибалтиці, Грузії.

Треклист альбому «Мамина Юність»:

1. Друг

2. Нафта

3. Митхун Чакраборти

4. Le petrole 27

5. Олени

6. Дама из Праги

7. Байкалы, Амуры

8. Зима

9. Рorno

10. Антон

11. L'emozzione

12. Время внутри

13. Tribute to Shostakovich