Рок проти вбивства тварин!

Благодійний концерт - збір коштів для притулку тварин

теґи: @Traktor, Asleep in The Park, STINX, Te C-Men, Vivienne Mort, Олександр Піпа, Х-Позери

Благодійний концерт – 4 червняВ часи, коли київська влада економить кошти на тваринах та почала їх труїти, столицею прокотилась хвиля громадських протестів, організованих захисниками тварин – членами та волонтерами громадських організацій, студентами та просто власниками загиблих улюбленців. Тепер за справу беруться і рок-музиканти. 
Ініційований порталом "ФаДієз", за підтримкою телеканалу "Першого Альтернативного Музичного Телеканалу A-One", на початку червня в одному з київських клубів відбудеться рок-концерт, де  поєднаються зовсім різні за напрямком київські рок-гурти  та зіграють гості з Австраліі  Asleep in the Park,  які вже втретє відвідають Україну та навіть  підлаштували  графік свого щорічного європейського туру, щоб взяти участь у цьому заході.


«Рівень цивілізованості країни в очах світової спільноти визначається не в останню чергу відношенням влади та суспільства до проблеми безпритульних тварин» – стверджують завзяті тваринолюбці  та учасники концерту легендарний український басист Олександр Піпа («ВВ», «БОРЩ», а нині – гурт «Атрактор») та співробітник одного  з українських телеканалів  Блер Шерідан  з британсько-канадського  гурту  «C-Men»,  до складу якого також входить екс-барабанщик відомого британського гурту «The Ukrainians». 

«Ми дуже раді нагоді  висловити свою позицію та зробити щось корисне саме у такій неформальній атмосфері» – кажуть музиканти. 
Дивлячись на ситуацію, яка зараз склалась, така акція навряд чи стане одноразовою, до того ж все більше  музикантів також виявляють бажання брати участь у наступних заходах.

4 червня будь хто, небайдужий до долі котів та собак на вулицях, має змогу  прийти  та зробити свій внесок. Або просто відвідати цікавий концерт.


Київ, арт – клуб Бочка Хмільна (вул. Богдана Хмельницького 3б/1,  м.Театральна).  4 червня 18:00.  Вхід – 40 грн.

Всі отримані кошти будуть спрямовані на допомогу безпритульним тваринам.


У КОНЦЕРТІ ВІЗЬМУТЬ УЧАСТЬ:

Asleep in the park (Мельбурн)
The C-MEN (Лідс-Монреаль-Київ)
@TRAKTOR (Київ)
STINX (Київ)
X-Позери – сайд проект гуртів Димна Суміш та Quest Pistols (Киів)
Vivienne Mort (Киів)


Акредитація: Сергій Зимогляд

+38098 224 02 48 

sergij@fadiez.com.ua 

ICQ: 233868977