категорії: новина

Світла Присвята Василю Гонтарському

теґи: Василь Гонтарський: Світла присвята, Вася Клаб

Василь Гонтарський11 липня 2009 року ми нагадаємо якою людиною був Василь Гонтарський і які пісні він співав. В клубі "Чеширський кіт" доброчинний концерт "Василь Гонтарський: Світла Присвята". В концерті візьмуть участь молоді київські виконавці, а також гурти, добре відомі на теренах України та за її межами.

Серед учасників значаться Юркеш, От Вінта, гурт "Вертеп", ТаРУТА, ТишаKids, InSide, а також Фома (Мандри) та оновлені Вася club.

Гурт ТаРУТА обрав пісню для переспіву. Це буде "Ат панядзелка да панядзелка" яку Василь Гонтарський виконував на білоруський менер. У виконанні ж ТаРУТИ ця пісня зазвучить поліським триголоссям.

Музичне дійство доповнять літературні читання, учасники та програма якого, наразі, уточнюється.

Під час концерт буде проводитись збір коштів на встановлення пам'ятної дошки у школі №201, яку закінчив Василь.

Записані на живо під час концерту переспіви планується видати окремим кружальцем. Кошти отримані від його продажу будуть направлені на доброчинність, у який спосіб – буде відомо згодом.

Всі у кого є бажання вшанувати пам'ять Василя виконавши переграння однієї з його пісень або будь-яким іншим мистецьким способом – зголошуйтесь та надсилайте свій доробок за адресою Snidalov[равлик]gmail.com або ж звертайтесь до співорганізаторів концерту – мистецької агенції Арт-Вертеп

Щира душа, гостра лірика і шалена пристрасть – це найкращий подарунок який ми можемо зробити Василю Гонтарському до дня народження!