категорії: новина

Млиноманія - фестиваль поблизу руїн старого млину

Млиноманія – АФІША6-7 липня у селі Сокільці, Немирівського району Вінницької області, відбудеться фестиваль молодих гуртів "Млиноманія". Це дійство започатковане з подачі територіальної громади Немирівського та Тульчинського районів Вінницької області, і оскільки організатори не мають на меті заробіток, вхід на фестивальний майданчик оголошено вільним. Наметове містечко для відвідувачів розгорнеться на ділянці поблизу руїн старого млину, тому не дивно, звідкіля така назва фестивалю.

Як повідомляє ФДР, візьмуть участь близько трьох десятків молодих і дійсно не знаних гуртів, найвідомішими серед яких можна вважати Ті, що падають вгору, Los Colorados, Гапочка та Серцевий Напад.

Цікаво, що поштовхом до заснування Млиноманії став інший фест, раніше відомий як Шешори. У 2007 році Шешори переїхали з однойменного карпатського села на Поділля, і спочатку його новим місцем проведення розглядалася галявина понад річкою, біля сіл Печера та Сокілець. Зрештою, Шешори відбулися в іншому селі, у Воробіївці, проте згуртувалася спільнота людей, охочих втілити щось своє саме поблизу Печери і Сокільця.

Решта інформації на сайті www.mlinomaniya.org.ua.