категорії: новина

NoraLasso експериментують із записом звуку під водою!

теґи: Noralasso, Под Водой, сингл

NoraLasso1-го вересня, гурт «NoraLasso» повернувся з гастрольного туру Київ-Кишинів-Джурджулешти-Стамбул-Кишинів-Київ. Під час туру, група тиждень пересувалася на теплоході «PRINCESSA ELENA», на борту якого була придумана і записана нова пісня «Под Водой». Новий сингл присвячений дівчині, яка залишилася в далекій країні чекати свого коханого.
«Запис проводився за допомогою портативного обладнання, яке ми взяли з собою в тур, а зведення та мастеринг  робили повернувшись на свою київську студію», – говорить фронтмен групи, Генрі. «На записі використані акустики машинного відділення теплохода і капітанського містка. Вокал ми записували прямо на палубі у відкритому морі, тому при прослуховуванні окремого треку голосу – можна чітко почути шум хвиль і двигуна судна. Ми використали наш винахід – підводний мікрофон, який особливим чином ловить звукові хвилі під водою».
Нагадаємо, що «NoraLasso» восени цього року планує представити слухачам другий альбом, робоча назва якого «Любовники не на Земле». Альбом пишеться на студії групи під Києвом і буде виконаний у стилі "Experimental pop".
Прослухати новий сингл можна вже зараз на MySpace.