категорії: новина

Шість таймів одного фестивалю - Time Fest

теґи: 7 Pages of Silence, Robots don't cry, Time Fest, Traff!c, Іншамузика, Мегамасс, Тонкая красная нить, Шелест Запахов

7 Pages Of SilenceНезалежний лейбл "Іншамузика" постійно працює над новими ідеями своїх концертних шоу. Цього разу 18 жовтня 2009 року на сцену київського клубу Бінго вийдуть шість молодих, проте дуже професійних та самодостатьнsх гуртів. 3 з Києва та 3 з Харкова. Музична товариська зустріч двох столиць. Кожна команда зіграє рівно 45 хвилин. За футбольними мірками – тайм. Тому саме таку назву – Тайм Фест – і отримав новий проект.

 

 

 

 

Харків представляють:

Тонкая Красная Нить

http://www.tkn.com.ua

Для найпопулярнішої на цей час в Харкові команди Тайм Фест стане першою концертною презентацією дебютного альбому «Саундтрек Моей Жизни», який має побачити світ в середині жовтня. 

Traff!c

http://traffic-ua.com/  

Потужний гурт з тендітною дівчиною на вокалі везе до Києва свій аудіо доробок – EP «В Главных Ролях» та перевірений багатьма майданчиками концертний драйв.

7 Pages Of Silence

http://www.myspace.com/7pagesofsilence  

 Ще одна прем’єра на київській землі – першачок «РЕКВИЕМ». Від вельми цікавої modern metal формації, на яку вже давно очікують столичні фани.

Представники Києва:

МегамасС

http://www.myspace.com/megamassband  

Нові улюбленці київської альтернативної публіки, команда з донецьким корінням, вперше зіграють весь матеріал зі свого дебютного альбому, який вже записаний та має бути готовий до кінця року.

ROBOTS DON'T CRY

http://www.dont-cry.com

Найбільш давня та авторитетна команда серед учасників проекту. Мають 2 студійні альбоми та декілька відеокліпів. Виступ на Тайм Фесті в рамках туру на підтримку нового синглу «Где-то Внутри».

Шелест Запахов

http://www.myspace.com/rustleofsmells 

«Свіжа кров» київської метал-сцени. Група, яка не має ще жодного студійного запису, але своїми концертними виступами зацікавила багатьох прихильників важкої музики.

18 жовтня, Київ, клуб Бінго, початок о 18:10

Квитки – 50 гривень (передпродаж) та 60 гривень (у день концерту). Придбати можна в клубі Бінго (з 16:00 до 01:00), крамниці  CORE на вулиці Златоустовській (з 10:00 до 18:00, крім неділі, у суботу до 17:00) та в комп’ютерному клубі Samsung C Club на Бесарабці.

Не пропустіть найяскравіший клубний фест осені!