категорії: новина

Скрябін розкаже про "свою еволюцію" в середині грудня

теґи: Моя Еволюція, Скрябін, альбом

Скрябін15-го грудня Скрябін таки видасть свій новий альбом, який називатиметься "Моя Еволюція". Реліз з’явиться у двох варіантах – звичайному, на якому буде тільки 11 пісень, і люксовому бокс-сеті, куди крім диску Моя Еволюція увійде ще альбом New Romantic, панківський альбом, збірка реміксів, DVD з концертним відео і великий буклет з фотографіями. Таке розширене видання, яке вийде тиражем до 1 000 примірників, зумовлене тим, що початково диск мав вийти під іменем Скрябін 20 і бути приуроченим до 20-ліття групи. Про це повідомляє ФДР Радіоцентр.

В процесі роботи назва змінилася, але ідея, яка полягає у його абсолютній некомерційності, залишилася актуальною. «Там нема жодної жартівливої пісні в мажорних тонах. Мені захотілося нарешті зробити щось серйозне. Так, раніше, були якісь серйозні вкраплення в альбомах, але зараз я собі дозволив все зробити таким, як я того хочу. То є така моя блаж. Мені так хочеться», – сказав Кузьма.

Напередодні появи диску Скрябін презентує і пісню Пусти Мене, перші акорди якої народилися рівно рік тому. Слова композиції, в яких він розмовляє з Богом, дуже тяжко давалася Кузьмі і були моменти, що він хотів відмовитися від її дописування. Хоча врешті якраз ця робота і стала стрижневою у всьому матеріалі з диску Моя Еволюція. Сам автор сумнівається в тому, що така пісня отримає великі ротації в ефірі, особливо напередодні свят, але свідомо пішов на те, щоб зробити її синґлом і зняти до неї відеокліп.

«Розумію, що роблю некомерційно, але, напевно, не все треба робити в житті через призму бабок. Думаю мало хто крутитиме ту пісню нарівні з якимись попсовими конкурентками, але вона мусить доходити до людей. Бо зараз настільки примітивний той медіа-простір, що мені часом аж страшно стає».