категорії: новина

Океан Ельзи збирається їхати у світове турне!

теґи: Океан Ельзи, тур

Океан ЕльзиЯк розповів Святослав Вакарчук, на веб-конференції, яка вібулася 26 листопада – всеукраїнський тур планується на весну – початок літа наступного року. Про це повідомляє "Молоде радіо".

"Взагалі у нас буде великий тур, який пройде в Росії, країнах СНД, в Україні, Європі, США. Тобто це такий загальний тур, який буде перманентно тривати цілий рік. Якщо все складеться, то буде не менше 60 концертів", – розповів лідер гурту Океан Ельзи.

Щодо самого альбому, то його презентуватимуть у кінці лютого – на початку березня наступного року. Святослав Вакарчук поділився планами, що "було б класно, якби все так склалося й ми випустили його в перший день весни".

Також, шанувальники гурту Океан Ельзи можуть очікувати на появу нового кліпу на пісню «Я так хочу…» вже в найближчі декілька тижнів, він з’явиться в інтернеті . "Ми відкрили офіційний канал групи на Youtube. Тут усі наші кліпи. А от чи потрібен ДВД з кліпами? Не знаю. Якщо це справді цікаво – скажіть… І ми обов’язково випустимо", – зазначив Святослав Вакарчук.

Дещо непередбачуваним  для прихильників творчості гурту має стати цікавий експеримент – запис української народної пісні. Це має стати несподіванкою для тих,  хто звик слухати «Океан Ельзи». Поки що музиканти не розголошують детальну інформацію, але, як сказав Святослав Вакарчук : "Мені особисто ця пісня дуже подобається".