категорії: новина

Балкани переміщаються в Київ!

теґи: Balkanfest, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Gogol Bordello, Гайдамаки

BALKANFEST-2009 Balkanfest, який відбудеться у Києві, в Палаці спорту, 4-5 грудня 2009 року– це міжнародний дводенний фестиваль, у перспективі щорічний, організований командою прихильників балканської музики для тисяч однодумців. Емір Кустуріца та The No Smoking Orchestra (Сербія), Gogol Bordello (США),  (Україна), Fanfare Ciocărlia (Румунія), Kočani Orkestar (Македонія) KAL (Сербія) – зірковий склад учасників фестивалю, гарячий мікс карнавалу, балагану, рок-н-ролу, джазу, циганських танців, турецьких маршів, сараєвської панк-культури, на трубах, кларнетах, скрипках, литаврах, під впливом мелодій Ближнього Сходу і навіть Ямайки.

 

Недорогі квитки, знижки гостям фестивалю в магазинах Nikе, мелодійна та життєрадісна музика Балканського півострова, батьківщини давніх культур та цивілізацій, справжня життєва енергія, так необхідна сучасній урбаністичній людині – очікування фестивалю вже стало святом для прихильників запрошених музикантів з усього світу. При цьому BALKANFEST гарантує – гурти приїдуть. Фестиваль стане подією для України, яка так прагне бути європейською, адже це одна з небагатьох можливостей почути винятково красиву, позитивну, не зіпсуту цивілізацією музику, яку слухає вся Європа.

BALKANFEST не є відгалудженням інших світових фестивалів з подібною назвою та ідеєю – він повністю народжений та реалізований в Україні. Він не є політичним – це свято життя, танцю, внутрішньої свободи для людей, найрізноманітніших за своїм світоглядом, звичками та життєвим досвідом. 4-5 грудня повний сонця Палац спорту перетвориться у яскравий калейдоскоп. Балкани приходять у Київ! І це неминуче.

www.balkanfest.com