категорії: новина

ТНМК записали спільну композицію з британською групою Apollo440

теґи: Apollo 440, ТНМК, ТНМКонго, Фагот

Apollo 440Рішення про спільний доробок було прийняте після виступу на концерті в Одесі, ще в жовтні 2007-го року, повідомляє ФДР Радіоцентр. На вечірці після концерту й зустрілись британські електронники та українські хіп-хопери, потоваришувавши, хлопці знову зустрілись наступного року, вже в Лондоні. Трек, який отримав назву "OdesaDubStep", вже незабаром можна буде почути в ефірі українських радіостанцій, а оцінити суто британську версію можна вже зараз, за цим посиланням.

«Я зателефонував Ховарду (Howard Gray, засновник та лідер Apollo440), сказав, що в цей час перебуваю у Лондоні, і отримав запрошення відвідати їхню студію. Ми тоді будували власну, тому мені це було вкрай цікаво. Під час розмови вони розповіли, що пишуть трек про той концерт в Одесі і про вечірку після нього. Хлопці жартували – «Ми тут пісню про вас пишемо, не хочеш послухати?». Це була пісня OdesaDubStep, в якій Apollo440 заспівали про концерт в Одесі та про afterparty, серед іншого там йшлося і про знайомство з нами. І тоді вони запропонували мені заспівати її разом», – розповідає Фагот.

«Це був майже експромт, я десь з годину посидів над текстом і ми записали її того вечора. Я співав українською, Еван (Ewan MacFarlane) – англійською. В Україні був вже ранок і я відіслав хлопцям з ТНМК SMS – «Щойно записано трек Apollo 440 feat TNMK – OdesaDubStep». Версія Apollo440 увійде до їхнього нового альбому, а для себе ми зробили власний мікс, який діаметрально відрізняється від першого варіанту. В Apollo це рок, а наш мікс більш фанковий і м‘який. Він увійде до нашого нового альбому, який ми наразі доробляємо, але почути пісню можна вже в радіоефірі. І ще – аполлівці висловили бажання коли-небудь зіграти композицію в Одесі. Там, де все починалося», – завершив музикант.