категорії: новина

Нова стара зимова пісня Мотор'ролли знову з'явится в радіоефірі

теґи: Загадай (зимова), Мотор’ролла, радіосингл, сингл

Мотор'роллаЦього тижня запланована поява ще однієї зимової пісні в українському радіоефірі, цього разу свій новорічний доробок представить гурт Мотор'ролла. Щоправда пісня не зовсім нова, вперше композиція, повна назва якої звучить як "Загадай (Зимова)", була записана у грудні 2006-го у студії Dazzle Dreams. Тоді запис відбувався дистанційно: оскільки у Києві був тільки вокаліст групи Сергій Присяжний, а решта музикантів перебували в рідному для колективу Хмельницькому, музичні партії тоді були награні сесійними музикантами. Це не завадило пісні тоді вдало засвітитися в українському радіопросторі. Тепер Мотор'ролла хоче повторити успіх, з цієж самою пісеню.
«Річ у тім, що ми вже почали створювати новий матеріал. Вже  записали одну нову пісню, працюємо над іншою… але вирішили поки що свіжий матеріал не показувати, а скористатися тим, що зараз будемо святкувати Новий Рік, Різдво, і що незаслужено ми свого часу не розкручували нашу офігєнну новорічну пісню, яка вийшла в попередньому альбомі», – каже Сергій Присяжний.

Наразі гурт збирається презентувати радіоверсію пісні, а також відеокліп, який вже відзняв відоммий режисер Тарас Химич.