категорії: новина

Океан Ельзи зашифрували у кліпі код

теґи: Океан Ельзи, Я так хочу, відеокліп, кліп

Океан Ельзи21 грудня відбулася прем'єра нового кліпу українського гурту Океан Ельзи на пісню "Я так хочу", повідомляє Кореспондент. У відео зашифрований код, розгадавши який, глядач зможе виграти квитки на будь-який з концертів гурту.

Нагадаємо, пісня "Я так хочу"  стала першим опублікованим синглом з нового, сьомого за рахунком, студійного альбому Океан Ельзи, до того ж опублікованим через інтернет.

Як розповів лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук, основною особливістю цього відеокліпу є те, що в ньому закладено інтерактивне спілкування з глядачем.

"З моменту презентації синглу "Я так хочу" ми, за допомогою особистих блогів у Twitter, активно і безпосередньо спілкуємося з нашими слухачами. І в новому відео ми з самого початку заклали в основу сценарної ідеї можливість такого спілкування", – зазначив Вакарчук.

Згідно із задумом, у кліпі зашифрований якийсь код, що складається з 5 цифр. Найбільш уважні глядачі, які визначать цей код і візьмуть участь у цифровому квесті від Океан Ельзи, отримають можливість протягом 2010-го року відвідати будь-який (на свій вибір) концерт гурту з великого туру, який пройде в Україні, Росії, Західній Європі і США.

Протягом тижня, з 22 по 28 грудня 2009 року, бажаючі взяти участь у квесті повинні залишити розшифрований код і свій e-mail у спеціальній графі, яка буде з'являтися на офіційному сайті ОЕ о 17:00.

Щодня перших 7 учасників квесту, які надіслали правильний код, отримають квитки на будь-який обраний ними концерт Океану Ельзи. Імена переможців будуть названі на наступний день на twitter.com/okeanelzy.

Кліп "Я так хочу" – перша спільна робота ОЕ і молодого режисера Михайла Коротєєва. Зйомки відео відбувалися в Києві, в одному з культурних центрів.

"Виходячи з назви пісні, нам найменше хотілося робити якісь банальні речі, показуючи людей, до яких ми прагнемо. Тому ми змоделювали ситуацію, в якій людина виявляє себе максимально щиро, ситуацію, яка змушує кожного з нас замислитися над тим, що ж є найбільш цінним і важливим у твоєму житті", – каже Коротєєв.

Відео: