категорії: новина

Ірена Карпа за щасливе собаче життя

теґи: Qarpa, Ірена Карпа

Ірена Карпа в Непалі Автор фото Norman Hansen Популярна письменниця та співачка Ірена Карпа днями повернулася з подорожей Непалом й одразу приступила до завершення роботи над  першою акустичною програмою групи Qarpa. Її  прем’єра відбудеться 8 грудня в столичному клубі  «44» в рамках арт-проекту «Майстер-Клас». Окрім іншого, того дня Ірена Карпа представить новий кліп на пісню «Без Мене» та святкуватиме свій День народження.

«Для нас це перший акустичний досвід, і тому ми як діти малі, радіємо, бавимося з цим, лаємося і набиваємо синці. Іноді це нагадує пісні під гітару Цоя – жартує Ірена Карпа –  Так що нарешті, як каже наш Олег Артим, ми зможемо або «заканати за своїх» у дворових пацанів, або заробити на шматок хліба в переході»

З подорожей Непалом Карпа повернулася в доброму гуморі. Вже 5 грудня її гурт Qarpa дасть сольний концерт у Вінниці. Під час нього збиратимуться гроші для притулку бездомних тварин.

"Наша програма називатиметься "Парад Цуциків". У мене самої Карма всиновлена, і більшого щастя за цю собацюру уявити годі. Ще я хочу всиновити кота та темношкіру дитину – і це зовсім не плагіат з Бруно, це дуже серйозні наміри" – видає чергову порцію жартів Ірена Карпа.

Ірена Карпа та її Карма Автор Фото Norman Hansen8 грудня в рамках в арт-проекту «Майстер-Клас» Карпа не тільки жартуватиме, а займатиметься серйозними речами: гурт Qarpa покаже окрім акустичної, традиційну електричну концертну програму, до того ж буде показано новий кліп на пісню «Без Мене», щоправда Ірена зазначає, що глядачі побачать бета-версію кліпу, остаточний варіант «повільно доробляє» Олег Артим.

"Я щойно повернулася з Верхнього Мустангу – останнього "забороненого" гімалайського королівства. Привезла шаманські причандали, мантри і таємне знання. Буду щедро ділитися з тими, хто прийде, деякі елементи використаємо в концерті. Цими духовними практиками відзначимо день народження Джима Морісона і день смерті Джона Ленона" – про святкування свого Дня народження Карпа скромно промовчала.