категорії: новина

Uлія Лорд присвятила пісню французькому панку

теґи: Uлія Лорд, Кращі Люди, Юлія Лорд, вечірка "Кращі люди"

Юлія Лорд10 грудня Юлія Лорд (Uлія Лорд) влаштовує подвійну прем’єру своєї нової пісні «Танцюй Ромео». Свіжий синґл з’явиться в ефірі радіостанцій, і того ж вечору його концертна версія буде представлена під час виступу Лорд в столичному клубі Docker’s ABC на черговій вечірці благодійного арт-проекту «Ккращі Люди».  

«Пісня Танцюй Ромео з’явилася під враженням знайомства з гітаристом французької панк-групи, якого звати Ромео. Смішний і неоднозначний, як всі французи, він просто наштовхнув мене на думку написати про нього. У Франції він був незамінним гідом по клубах і різних цікавих місцях – згадує Юлія Лорд – Він порадив відвідати Etretat – місто на морі в Нормандії, найромантичніше місце, в якому мені доводилося до цього часу побувати».  

10 грудня «кращим людям» група Юлії Лорд покаже свою акустичну програму, що називається «Minіmal».  

Юлія Лорд«Ідея полягає в тому, щоби не перевантажуючи пісні аранжуваннями, мінімальними засобами передати їхній характер і настрій,  рокові пісні заграти через джаз, зосереджуючись на вокалі. Мало інструментів (акустична гітара, електро-піано, контрабас і барабани) грають небагато нот, даючи можливість зосередити увагу на емоції. В нас також готова і електрична програма, але вона розрахована на більші майданчики» – розповідає Юлія Лорд.  

Паралельно з представленням клубної unplugged-програми «Minimal» Юлія Лорд разом із своїми музикантами працює в студії над новими піснями, що увійдуть до довгоочікуваного альбому співачки.