категорії: новина

Наше Різдво знову відбудеться у Львові

теґи: Наше Різдво, фестиваль

Наше РіздвоВже втретє для головного різдвяного шоу країни найвідоміші українські артисти готують різдвяний репертуар. Сучасне театралізоване шоу і водночас казкове Святвечірнє дійство відновлює різдвяні традиції України, якими кожен українець, незалежно від національності та місця проживання, може пишатися у сучасному світі, відчувати гордість за власне походження, повагу до своєї культурної спадщини.

Мета фестивалю «Наше Різдво» – популяризація українських різдвяних пісень, що виконують найвідоміші співаки, відродження різдвяних традицій серед найширшого кола глядачів. «Наше Різдво» – найкращий привід для жителів усієї України відвідати різдвяний Львів. Свято любові та єднання черговий раз об’єднає українське суспільство в одну велику родину.

У найближчих планах фестивалю «Наш Різдво» розширення географії вистав по всій Україні, додання серії різдвяних концертів хорової музики та камерних сольних концертів основних учасників фестивалю поруч з головними гала-виставами.

«Наше Різдво» – найкращий привід для жителів усієї України відвідати різдвяний Львів. Свято любові та єднання черговий раз об’єднає українське суспільство в одну велику родину.

Фестиваль пройде 12-13 січня у приміщенні львівського театру опери та балету.