категорії: новина

Гайдамаки виступлять з благодійним акустичним концертом

теґи: Гайдамаки, акустичний концерт, благодійність

1Гайдамаки7 лютого о 19:00 у київському «Музеї Івана Гончара» відбудеться Мистецький благодійний проект «Арт-Клас» з гуртом Гайдамаки. Це унікальна зустріч з одним із кращих гуртів України, гостем найбільших фестивалів світу, у камерному форматі творчого вечора. Кожен із присутніх зможе особисто поспілкуватися і поспівати з музикантами та почути кілька пісень Гайдамаків у вишуканому акустичному виконанні.

Вечір з Гайдамаками – перший захід «Арт-Клас» у новому році і другий в історії проекту, створеного для емоційного спілкування з відомими особистостями України, здобутками яких ми пишаємось. Він буде наповнений усім розмаїттям тем, що турбують та захоплюють, цікавими деталями, новинами з перших вуст, думками, ще не озвученими раніше. Це доволі рідкісна можливість стати свідком тонких роздумів, відчути стиль життя Гайдамаків, зрозуміти, як твориться їх музика.

Родзинкою вечора стане акустичний проект гурту Гайдамаки за участю двох запрошених музикантів – скрипаля та цимбаліста. Камерний, але динамічний «Гайдамаки. Unplugged» було презентовано кілька місяців тому на сцені Культурного центру Києво-Могилянської академії. Цей концерт став одкровенням. Тоді сотні свічок, що палали навколо музикантів у темному залі ледве не влаштували пожежу, та це лише додало прекрасній музиці барв. Сьогодні акустика гурту – це поєднання лірики та кращих пісень у стилі «козак-рок» з репертуару ГАЙДАМАКІВ в гострій, гарячій, але особливо душевній акустичній подачі. Кілька пісень проекту прозвучить на «Арт-клас», а серед глядачів буде розіграно ексклюзивну можливість виконати разом з Гайдамаками одну з чудових народних пісень «В 46-м році» або «Їхав козак містом».

Ціна квитка – 50 гривень (для студентів – 35 гривень).

Придбати – у касах «Музею Івана Гончара» (вул. І.Мазепи, 29 – щодня, крім понеділка, з 10 до 17 години), театру імпровізацій «Чорний квадрат» (вул. Артема, 1-5, у приміщенні Будинку художника на Львівській площі – з 13:30 до 17:45) та на сайті www.krugozir.com.ua.

Інформація про наявність квитків – (044)3530843 (з 13:00 до 20:00 у будні)