категорії: новина

Співачка Альоша представлятиме Україну на «Євробеченні-2010»

теґи: Alyosha, Євробачення, Альоша, відбір, конкурс

Альоша / AlyoshaПісля багатьох суперечок і скандалів країна нарешті дізналася і’мя артиста, який представлятиме Україну на «Євробаченні -2010», повідомляє прес-служба Першого Національного.
Співачка Альоша, яка в прямому телеефірі виконувала пісню «To be free», зовсім незабаром поїде в Осло, аби представити нашу державу європейській публіці.Справжня інтрига розгорнулася під час оголошення балів всіх 20 конкурсантів. Фаворитки Альоша і Маша Собко отримали однакову кількість балів (36), тому журі конкурсу змушене було вирішити, хто з двох дівчат все ж таки отримає перемогу.
«Я зовсім не очікувала, що переможу. Зазвичай, на Євробачення їдуть артисти, які відомі і вже давно на сцені. Взагалі, я готувалася до конкурсу «Нова хвиля», але мій продюсер зателефонував і запропонував взяти участь у Національному відборі. Я дуже рада, що моя пісня сподобалася людям і вони підтримали мене сьогодні. Назва пісні каже сама за себе і має соціальний характер. Я співаю проти тих рамок, в які вганяють себе люди. Ми маємо розуміти, що абсолютно вільні у всьому», – сказала Альоша.

Альоша, справжнє ім’я якої Олена Кучер, народилася 14 травня 1986 року в місті Запоріжжя. З дитинства в Оленки були помітні здібності до музики: з п’ятого класу вона співала у шкільному хорі, з 15 років займалася в студії «Юність», а вдома вчила тексти пісень радянських та зарубіжних виконавців. У 18 років Олена вступає до Київського національного університету культури та мистецтв на факультет естрадного вокалу. І вже в 2009 році Альоша підписує контракт з продюсерським центром «Catapult music».



Результати голосування першої десятки:

1. Альоша

2. Маша Собко

3. Олексій Матіас

4. Наталія Валевська

5. Злата Огневич

6.Ірина Розенфельд

7. Василь Лазарович

8. Гурт «Закльопки»

9. Дует «Stereo»

10. Іван Березовський