категорії: новина

Роллік'с оприлюднив нове відео на пісню "Доки є сили (сумна історія життя)" за участю VovaZILvova

теґи: VovaZiLvova, Доки є сили (сумна історія життя), Роллік'с

Роллік'сЦя  сумно-лірична пісня увійшла до дебютного альбому гурту «Мікрофонна  перевірка», який побачив світ у 2007 році. Але з моменту релізу дебютника  «Сумна історія життя» не отримала особливого розголосу порівняно з такими забійниками, як «Мікрофонна перевірка», «День у День» і «Частіше посміхайся».

Пісня немов чекала свого часу і влітку 2009 року вона стала об’єктом спільної роботи з VovaZILvova. Тоді обидві сторони вирішили не зупинятися лише на оприлюдненні пісні в аудіо форматі, і запланували надати цьому синглу аудіовізуальної форми. Так, у вересні 2009 року було відзняте і спільне відео.

Над відеорядом працювали друзі Роллікса «AnriKoss production» (сьогодні – студія КОМА) на чолі з фотографом Анрі та барабанщиком групи Тартак – Едуардом Коспораповим. Оператором і співрежисером  кліпу виступив Іван Ковальчук.

Знімальний  процес трфивав буквально декілька годин на чотирьох локаціях, серед яких «засвітилася» і київська студія, де гурт розпочав запис другої платівки. Все дуже просто і по-справжньому, без зайвої мішури і спец ефектів: набережна, тихий київський дворик, два співаки (Fara і Вова) і власне група «Роллікс». Саме таким душевним і життєствердним вийшов вже шостий за рахунком виднограй гурту.

Відео:

Завантажити: http://upload.com.ua/get/901428162