категорії: новина

Гурт Н.Три припиняє своє існування

теґи: Антре, Н.Три

Н.ТриГурт Н.Три припиняє музичну діяльність під цією назвою і оголошує початок нового шляху у новій іпостасі, повідомляє ФДР Радіоцентр. Минулий рік був складним для музикантів, із купою проблем та невдач, апофеозом яких став жахливий випадок з чільником гурту Олексієм Шманьовим, що вибив його з колії на 6 місяців. Все це призвело до розбіжностей в команді, у результаті чого Н.Три розійшлися з одним із своїх засновників та автором більшості пісень, гітаристом Євгеном Касьяненком.
«Шляхи Н.Три та Євгена Касьяненка розійшлися. Це було несподіваним і важким рішенням для нас. Ми від усього серця бажаємо Євгену творчої наснаги та везіння у всіх його подальших починаннях і, сподіваємося, що й ви приєднаєтеся до цих побажань», – каже вокаліст Олексій Шманьов.

Всі ці події змусили переглянути по-новому всі життєві цінності, підхід до творчості й ставлення до справді близьких людей. Хлопці вирішили припинити свою діяльність під назвою Н.Три, ознаменувавши цим початок нового шляху. Тепер вони будуть творити під назвою Антре.

Нагадаємо, що у серпні 2009 року під час відпочинку в Криму стався нещасний випадок з Олексієм Шманьовим: він з’їжджав на канатній каталці зі скелястого берега у море, не доїхавши до води він впав на скелі. Побив обидві ступні так, що ялтинські лікарі пророчили, що ходити він вже не буде. Операції робили у Києві, і сьогодні Олексій помалу, але впевнено одужує: вже пересувається навіть не на милицях, а лише з тростиною, і навіть вже встиг дати кілька концертів.