категорії: новина

Dazzle Dreams відзняли кліп на пісню "Emotional Lady"

теґи: Dazzle Dreams, Emotional Lady, відеокліп, кліп

Dazzle Dreams-Emotional Lady30 березня в одному з павільйонів київської кіностудії ім. О. Довженко відбулися зйомки нового кліпу гурту Dazzle Dreams на пісню "Emotional Lady". З самого ранку і до пізньої ночі хлопці знаходилися на знімальному майданчику, де відеокамера фіксувала всі моменти майбутнього відеокліпу.
За задумом режисера Сергія Коваля, події нової відеороботи розгортаються під час виступу "Dazzle Dreams". Учасники групи з'являються на сцені в незвичайних, загадкових і дуже яскравих образах. При цьому, як сцена були використані величезні бетонні циліндри. Крім того, режисер підготував дуже багато різноманітних комп'ютерних об'єктів і унікальних спецефектів. Потужні світлові лампи, що переливаються яскравим світлом  залишали відблиски на металевих поверхнях музичних інструментів, незвичайному мікрофоні, оригінальних костюмах учасників групи.
При цьому створювався ефект неймовірної феєрії і свята.
На головну роль в кліпі "Dazzle Dreams" запросили знятися відому співачку – Євгенію Власову. Саме Євгенія буде головною актрисою у відеороботі "Emotional Lady". Власова з'явиться в кліпі в унікальному світлодіодному костюмі, на фоні оригінальних комп'ютерних об'єктів і зарядить глядачів своїм драйвом і енергією.
 Режисер Сергій Коваль і оператор Юрій Король в новій відеороботі групи "Dazzle Dreams" покажуть урбаністичне життя, динамічну і емоційну атмосферу, яка відповідає пісні "Emotional Lady".
Нова відеоробота "Dazzle Dreams" обіцяє стати сенсацією, яка дуже вразить глядачів. Вже дуже скоро всі зможуть побачити кліп на українських телеканалах!