категорії: новина

Vперше Чую стали кращими дебютантами 2009-го

теґи: Вперше чую, НеПопса, Премія

Група Vперше Чую лауреати премії НЕПОПСА Вадим Лежньов Григорій Вагапов Богдан КутєповЗа підсумками цьогорічної церемонії вручення музичної премії «Непопса» кращими дебютантами 2009 року визнано групу «Vперше Чую». 8 квітня в Києві музиканти урочисто отримали бронзову статуетку «Непопса» та диплом музичної премії.

«Отримати премію «Непопса» у номінації «Дебют року» – це, на мій погляд, авторитетний стимул продовжувати працювати! Це означає, що нова українська музика має шанс, і для цього треба найголовніше – вірити у себе! Було непросто записати альбом «СкаСка», молоді музиканти зрозуміють, про що йдеться – надто багато запитань, і надто мало людей, до точки зору яких слід дослухатися! На щастя, нам допомагали беззаперечні авторитети. Тепер лишилося найскладніше – щоконцерту виправдовувати назву «Вперше Чую». Тому до свого репертуару ми уже включили нові пісні, яких прихильники поки не знайдуть у записах, ми працюємо над новим альбомом і розраховуємо, що наші зусилля будуть до душі меломанам» – ділиться враженнями Григорій Вагапов, лідер гурту «Vперше Чую».

Лаурети преміїї «Непопса» щойно закінчили спільну роботу з компанією «Диваки Продакшн» над першим відеокліпом на пісню «СкаСка». Вже зараз музиканти гурту налаштовуються на всеукраїнський тур «Вперше Чую».

«Це  буде «Мотопробіг на підтримку нової української музики» – розповідає лідер групи «Vперше Чую» Григорій Вагапов – Стартуємо на початку вересня, і порулимо на мотоциклах у Західному напрямку: Вінниця – Хмельницький – Львів – Київ. Це перша акція з цілої низки запланованих і ми будемо проводити її з братнім мотоклубом «Нічні Птахи», адже творчість «Вперше Чую» першими оцінили саме байкери. Тож не дивно, що на літо гурт запланував щільний графік виступів на українських і міжнародних фестивалях в Україні, Росії та Польщі».

Детальний звіт з події з'явиться днями на нашому сайті