категорії: новина

Стали відомі хедлайнери фестивалю "Соседний мир"

теґи: Animal ДжаZ, Lюк, Stigmata, SunSay, Соседний Мир, Торба-на-Круче, фестиваль

Соседний мир 2010Хедлайнерами цьогорічного фестивалю "Соседний мир", який пройде з 6 по 8 серпня в Криму, стануть гурти Animal Джаz, Пилот, SunSay та Stigmata. Крім того на фестивалі зіграють Jane Air, Lюк,  та інші.

Ілля Чорт, лідер гурту Пилот, розказав про свій сольний акустичний виступ виступ на фестивалі в 2009 році: «До мене виступали музиканти які грають жорстку музику: "Грузовики", ПТВП і так далі. Добре "підірвали" зал, молодці, грали дуже круто! І звичайно, після них я виходив і розумів, що зараз я буду щось мекати під гітару після цього всього масиву. Взагалі-то це, звичайно, важко. Якби я з хлопцями приїхав, покришили б всіх в дрібний вінегрет, а одному тяжко! Але все-одно людям сподобалося!» 

Цього року Пилот представить на фестивалі соковиту програму з актуальних хітів. Ілля Чорт про те, чому він вирішив повернутися на фестиваль після торішнього досвіду: «З організацією все сподобалося, все було добре, затишненько і багато мистецтва різного: музика, кіно, мультики крутили андеграундні. Це дуже цікаво, незвично. І те, що люди могли на березі моря спокійно сидіти, в бар зайти, поїсти, випити – все добре організовано. І хотілося б, щоб люди їхали сюди і знали, що тут гарна музика, прекрасний відпочинок, ну і тут взагалі круто, реально круто!»