категорії: новина

Гайдамаки видадуть новий альбом закордоном

теґи: Гайдамаки, альбом

ГайдамакиГайдамаки занурились у роботу зі створення нового альбому. Власні пісні та кавери Гайдамаків на легенди рок-н-роллу увійдуть в одну платівку, що буде записана в Польщі та видана 2011 року на одному зі світових лейблів.

У перервах між гастролями частина пісень вже була складена та записана і лунала на концертах від Сибіру до Північної Америки. Присвятити більше часу альбому дозволив осінній період, менш завантажений, на відміну від фестивального літа. Тепер Гайдамаки щодня працюють на студії – завершують та вдосконалюють 16 треків, половину з яких складуть кавери на кращі козацькі хіти: пісні «Motorhead», «Nirvana», «Metallica», «Limp Bizkit», «Rolling Stones» та інші. Одна з нових пісень присвячена загиблим байкерам. Відео на неї вже знімає режисер та байкер Олесь Санін, автор «Мамая» – першого українського кінофільму, номінованого на «Oscar».

Новий альбом максимально передасть концертний драйв оновленого гурту, більш рокове та багатше звучання з новими музикантами. Запише «козацький рок» варшавська «Media Studio», що працювала над «золотою» платівкою ГАЙДАМАКІВ та польської легенди «Voo Voo».

Четвертий сольний альбом Гайдамаків «Кобзар» був виданий в Україні та Німеччині 2008 року. Через рік у Польщі світ побачив альбом-книжка «Voo Voo ї Haydamaky», що отримав номінацію на престижну премію «Fryderyc Awards», перемогу у премії «Wirtualne Gesle» і став бестселером у своєму стилі. Новий альбом вийде в особливий, ювілейний рік – ГАЙДАМАКИ святкуватимуть своє 10-річчя.

Фото: Максима Гелевери