категорії: новина

Гурт Рольова Модель видав дебютний альбом

теґи: Рольова Модель, Сцилла і Харибда, альбом

Рольова Модель – Сцилла і ХарибдаВідбувся реліз першого повноформатного альбому молодого київського рок-гурту Рольова Модель, який отримав загадкову назву "Сцилла і Харибда".
Цей альбом – результат зусиль, у який група вклала величезну кількість сил, записувала більше року і до якого йшла майже 4 роки.
Робота над релізом велася в студії поетапно – основна її частина була виконана вже навесні 2010-го, коли більш ніж з 20 пісень було відібрано 12 і вже було зрозуміло, як саме буде звучати альбом. Мастеринг пісень робився на лондонській студії "Metropolis", де працювали такі групи як Oasis, Muse, Мумий Тролль (і безліч інших відомих музикантів і команд).

За словами фронтмена групи Михайла Корчевого, альбом було вирішено назвати на честь двох морських чудовиськ з твору Гомера «Одисея» (вони зустрічалися і в інших давньогрецьких міфах). Як відомо, ситуація з Одисеєм стала крилатим висловом.

"Перебувати між Сциллою і Харибдою означає безвихідне становище, коли неминуча загибель загрожує відразу з кількох сторін. Ми якраз пройшли між Сциллою і Харибдою, вціліли, стали сильнішими", – кажуть музиканти.

В арсеналі групи ЕР, який побачила світ ще на початку 2009 року і який хлопці видали своїми силами. Так само, за час існування команди, хлопці зняли два кліпи, які знаходилися в активній ротації топових українських і російських телеканалів; встигли з'їздити у всеукраїнський тур; увірватися до топів найкращих команд проекту Свіжа Кров.