категорії: новина

O.Torvald презентують пісню "Нас Двоє"

теґи: O.Torvald, Нас Двоє

O.Torvald13 лютого в радіоефірі була презентована нова пісня гурту O.Torvald – "Нас Двоє", повідомляє ФДР Радіоцентр. Коли лідер колективу Женя Галич презентував свою попередню пісню "Качай", то попереджав, що на майбутньому альбомі такі забійники йтимуть почергово з ліричними композиціями. І тепер настала пора презентувати саме таку ліричну пісню, якою і стала композиція "Нас Двоє".

«В певний період творчості O.Torvald я зрозумів, що мені ближче написання якихось ліричних композицій. Стьобні пісні теж мають бути, але рідше. А ми останнім часом грішили тим, що зловживали ними», – каже Женя.

Ну а тепер складно знайти ліпший час для  презентації такої романтичної композиції, ніж переддень свята всіх закоханих. Під цю дату група і старалася закінчити пісню, оскільки робота над нею з перемінним успіхом триває вже кілька років. Річ у тому, що було кілька варіантів аранжування цієї роботи і жоден з них не був для музикантів прийнятним. Аж поки вони не зупинилися на тій версії,  яку і презентують радіослухачам. 

«Ми зробили аранжування, в якому інструменти, які звучать, емоційно відповідають змістові пісні. Тобто гітари зазвучали так, як повинні звучати гітари… ну якось воно все зрослося».

Отож "Нас Двоє"стає ще одним синґлом групи для їхнього майбутнього весняного альбому, для якого вже відібрано всі композиції і тепер справа тільки за їхнім студійним записом.