категорії: новина

O.Torvald вирушає в тур на підтримку другого альбому

теґи: O.Torvald, тур

O.TorvaldКиївський рок-гурт O.Torvald навесні вирушає в тур з нагоди виходу другого альбому. Дебютна робота музикантів датована 2008 роком, тож шанувальники гурту чекали на другу "дитину" цілих 3 роки. І довге очікування повністю виправдане, адже за цей період в команді відбулися значні зміни. Кілька разів оновлювався склад, хлопці відточували майстерність та шукали себе справжніх. І ось, нарешті, платівка записана і проходить стадію мастерингу.

«Ми писали ці пісні протягом останнього року і можемо з впевненістю сказати, що вклали в них свої душі та серця. Тільки тепер ми розуміємо, що таке бути мамою – виносити свою дитину, дати їй все, що в тебе є, а потім народити її на світ. Це ж саме відчували й ми, коли записували альбом. Нажаль, ми ще не вигадали йому ім'я, але сподіваємося, що ви дуже полюбите нашого малюка та не будете його ображати!» -- із загадковою посмішкою зазначив Женя Галич, лідер та засновник гурту O.Torvald.

Співак повідомив, що альбом має вийти в травні і з нагоди його презентації гурт відвідає з концертами 12 міст України. В кожному місті хлопці відіграють нову програму, яку до цього не показували нікому, а також виконають вже відомі "бестселлери", які власне є візитною карткою гурту. O.Torvald наголошує, що в кожному місті програма розписана майже по годинах: плануються прес-конференції, розіграш офіційної продукції гурту, зустрічі з фанами. Тож, якщо ваше місто є в гастрольному графіку – слідкуйте за афішами та приходьте подивитися на новонародженого, який буде з нетерпінням чекати на кожного з вас. Якщо ж серед переліку міст ви не знайшли свого – музиканти обіцяють, що восени вони обов'язково заїдуть в гості до решти населених пунктів України.

Розклад:

05.05 – Рівне, Стадіон «Мототрек»
06.05 – Львів, клуб «Левый берег»
07.05 – Тернопіль, клуб «Хмільне щастя»
08.05 – Житомир, Фок, "Голден Гейт Паб"
12.05 – Полтава,ТРК КИЕВ, 5 поверх
13.05 – Харків, "Churchill's Pub"
14.05 – Донецьк, Рок-Восток, ДС "Ювілейний"
15.05 – Дніпропетровськ, "ДК" (Дім Кабаре)
19.05 – Київ, клуб "44" – Детальніше
20.05 – Чернігів, "Варенікс Паб"
26.05 – Херсон, "Шоколад"
27.05 – Одеса, "Шуzz"