категорії: новина

Blueneck скасували три концерти заради Києва через страховиків

теґи: BLUENECK

blueneck-fot-russel-howБританські пост-рокери, гурт Blueneck, який мав відіграти концерти в Україні, змушений скасувати виступи у Львові і Чернівцях. Причиною стала відмова британських страхових компаній дозволити автобусу, яким музиканти мали пересуватися у турі, в'ї'жджати на територію України та Румунії. Враховуючи щільний графік туру і довгу дорогу на потязі замість автобуса, музикантам довелося вибрати одне місто з чотирьох.
Дункан Еттвуд, фронтмен Blueneck, пише у блозі гурту:
"Ми пережили кілька надзвичайно складних тижнів, вирішуючи проблеми, що виникли в організації туру. На жаль, ми змушені відмінити три шоу у Львові, Чернівцях і Клуж-Напоці (Румунія). Це справді залежить не від нас, і нам дійсно дуже прикро. Але, на щастя, ми все таки зіграємо у Києві, шлях до якого складе 15 годин потягом. Ті із вас, хто планував відвідати шоу в інших українських містах, мають можливість приїхати саме сюди. Ми дуже вибачаємось, що так вийшло і продовжимо шукати можливості все-таки виступити у цих містах наступного разу."


 
Отже, українська презентація ще гарячого, виданого наприкінці вересня, третього альбому Blueneck«Repetitions» відбудеться 20 жовтня у Києві, у Музеї І. Гончара (вул. І. Мазепи 29). Києву при цьому пощастило двічі, адже концерт у столиці випадає прямо посередині туру. Це значить, що ми отримаємо Blueneck у кращій концертній формі – вже зіграних і натхненних попередніми концертами і ще не втомлених від подорожей та надлишку емоцій.
 
Квитки:

www.kvytky.ua
магазин «Правда Б» (м. Льва Толстого, вул. Пушкінська 31-Б, 12:00-20:00 без вихідних, 067 45 23 330);
магазин «EuroDigital» (м. Лук’янівська, вул. Овруцька 18, ТЦ «Променада», 1-й поверх, навпроти магазину «Esprit», за магазином «Crocs», 10:00-22:00 без вихідних, 093 522 83 22, Ігор)

120 грн – попередній дпродаж

150 грн – у день концерту