категорії: новина

Гурт ТонкаяКраснаяНить видав другий альбом

теґи: Второе Я, ТонкаяКраснаяНить, альбом

ТонкаяКраснаяНить – Второе ЯНещодавно побачив світ другий альбом харківського альтернативного гурту ТонкаяКраснаяНить – "Второе Я".
Ось, що про реліз говорить сама група: «Час розкрити карти. Наш другий студійний альбом готовий побачити світ. Це історія про людину, яка потрапила у вир спокус великого міста. Міста нездійснених мрій, в якому кришталь надій розбивається об холодні стіни сірих будівель і байдужі обличчя людей, спорожнілих всередині»

Запис другого диску колективу проходив на харківській "Nu-Sound Studio". Записом платівки займався штатний звукорежисер команди Микита Шкуропат, а зведенням – Сергій Андросов.

У процесі запису взяли участь багато харківських музикантів, а в одній з пісень («Врмея») з групою заспівав Сергій Бабкін.

Художнє оформлення диска зробила Оксана Кнуренко.

Трек-лист:

1. Пролог

2. Добро Пожаловать

3. Дорога Домой

4. Часть 2

5. В Наших Руках

6. Правда Или Ложь

7. Часть 3

8. Танцы Теней

9. Этой Ночью

10. В Темноте

11. Время

12. Бездна

13. Хватит Бояться

14. Эпилог

15. Сотни Дорог


Ще до релізу група оприлюднила яскравий відеокліп на одну з пісень альбому – "Правда или ложь", знятий харківським режисером Михайлом Озеровим.



Шукайте альбом у медіа магазинах Вашого міста, на концертах групи або на просторах інтернету.

На підтримку нового альбому ТонкаяКраснаяНить вирушили в масштабний Alter Ego Tour по Росії, Україні та Білорусі. Попередній розклад туру виглядає так:

23 грудня – Донецьк

24 грудня – Сімферополь

26 лютого – Київ

08 березня – Мінськ

10 березня – Могильов