категорії: новина

Німецький пост-метал гурту The Ocean виступить у Києві

теґи: Fight Music, THE OCEAN, Клуб Хліб

The Ocean

17 березня німці The Ocean вдруге вистулять у Києві, в клубі "Хlib"  для шанувальників experimental, post–metal, sludge, progressive, ambient.

За 12 років у складі THE OCEAN працювало близько 40 музикантів. Вони створили ранній альбом «Islands/Tides», інструментальний ЕР «Fogdiver», потім насичений «Aeolian» з 7 вокалістами, 6 скрипками,  5 віолончелями, кларнетами і флейтами Берлінського Філармонічного Оркестру.

Приголомшливий дводисковий альбом «Precambrian» додав в образ The Ocean брудного хардкору і ніжних електронних текстур, створюючись у різних частинах світу: північній Фінляндії, Берліні, Швеції, Бельгії, Нідерландах,Лос-Анджелесі та Сіетлі, на східному узбережжі США та в Нью-Йорку.

А в 2010 група видала відразу два найсильніших «альбоми місяця» за версією журналу «Metal Hammer» в Німеччині, Італії, Греції та Англії − «Heliocentric» і «Anthropocentric».   На розігріві гратиме BACKCHAT – молодий метал-гурт із Києва, створений під впливом хардкор-панку, класичного року, bay area сцени 80-х та інших напрямків важкої музики.

Ціни:  

80 грн – до 4-го березня  

100 грн – до 16-го березня  

120 грн – в день концерту  

Картки «Xlib» не діють.    

Квитки  

1. магазин «Plau» (вул. Велика Житомирська, 26)  

2. магазин «Rider» (Бесарабська пл., 5а)  

3. «kvytky.ua» (каси та електронні квитки)