категорії: стаття

"Танцюйте з нами теж, це наш Карматреш!" (с) "Анна"

Звершилось! 24 квітня «Анна» завітала у Чернівці. З дня останнього візиту пройшло три роки. Що змінилось? Два великих тури по Україні, дебютний кліп та перший альбом, 500 концертів. Виступ відбувся у рамках туру на підтримку альбому «Карматреш».

теґи: АННА, Komatoz, Не притулятись, Серцевий Напад, Укурена Бабушка

Анна 275 годин тяжкої музики- п’ятірка по пятибальній! Глядачі в захваті, мокрі і виснажені від «слему». Відмінній організації завдячуємо Оксані Баланюк.

На розігрів «Укурена Бабушка»(hardcore/ Чернівці) та «Коматоз» (alcoholic metal/ Чернівці).Соціальна тематика пісень: корупція, проституція. Багато нецензурної лексики, пиво у перервах агресивна поведінка. Та нажаль відверто невдалий хід. Напевно пісні «Коматозу»: «Маргарин» та «Мясокомбінат» спонукали людей підкріпитись і покинути приміщення. Майже пуста зала, і здається успіх концерту під загрозою.

Ситуацію рятують справжні «столичні хами» «Не притулятись» (хам-рок/ Київ). Цікаве поєднання у гурті басиста в стилі «Green Day» та гітариста на хвилі «Ramones». Фамільярний гумор і невимушена поведінка стають переломним моментом концерту. Приміщення стає майже вщент забитим людьми. Так гаряче, що аж «яйця потіють» (с) (вокаліст «Не притулятись»). А пісня «Коли хочу тоді дрочу» остаточно переконує, що фест таки неймовірний!

«My 17» засмутили своїх фанів тільки відсутністю Паші (gay-я) , який не зміг приїхати. На заміні грав учасник з «Не притулятись». Приємним подарунком в честь 5-річчя «Серцевого Нападу» був кавер на «Punk girl». Незважаючи на деякі неточності у тексті, глядачі сприйняли на «Хочем ще!».

Останнім гуртом перед хедлайнерами став «Серцевий Напад». З вже добре відомими чернівчанам композиціями. Серцевий Напад 1Порадували новою піснею на політичну тему: «Ми вам більше не віримо!».

І нарешті «Анна»! Ще під час саунд-чеку, з першими тяжкими акордами лопнула одна з лампочок приміщення. Повністю зі своєю апаратурою та пачкою маленьких пляшечок з водою почали виступ. Всі почули спражнісінький alternative nu-metal українського виробництва.

Безсумніву чернівецька публіка сприйняла львів’ян з розпростертими обіймами. Незважаючи на технічні проблеми через які «Верховна Зрада» не приїхали, концерт став одним з найкращих що проводились в Чернівцях за останні роки.