Дарт Вейдер українського шоу-бізу, або дебютник Леоніда Черновецького

Дебютна платівка видатного "звьоздного воіна"

теґи: Леонид Черновецкий, Леонід Черновецький, альбом

Леонід ЧереновецькийПісля стількох розмов платівка славетного мера Києва таки побачить світ. Інтернетом вже давно гуляють різні варіанти обкладинок, навіть сам альбом можна вільно завантажити, втім не остаточну версію. На last.fm альбом Леоніда Черновецького "ОТ МЭРА С ЛЮБОВЬЮ" прослухали близько 5 тисяч разів. А виявилось, що у продаж він надійде лише за кілька днів. Мабуть піар-служба попрацювала дуже добре, а сам диск випустять лише для відданих фанів та колекціонерів-фетишистів.
ФаДієз це звісно не політичний портал, і справа навіть не в тому, що нас зацікавив новий стиль, який вже назвали хаотичним космічним шансоном, просто настільки трешевого матеріалу в Україні практично ніхто не робив, апологети дез металу та порно-грайнду відпочивають в порівнянні з цим шедевром новоявленої зірки шоу-бізнесу.

На остаточній версії платівки міститиметься 15 пісень, все це кавери, жодної своєї пісні пан мер, на жаль, ще не склав, просто переспівав чужі, зробивши такий певний триб’ют російській естраді 90-х, втім не обійшлося й без хіта «Пісня про рушник», який наробив чимало шуму, його мер виконував прямо перед журналістами кілька місяців тому, скоріш за все саме тоді й народилась ідея запису цілої платівки.
З того, що вдалося прослухати склалося враження, що музика нагадує міді-фонограми, які завантажили десь в інтернеті, голос записали поспіхом та підтягнули в потрібних місцях.
На найбільш емоційно насичений хіт «Свечи» навіть зняли кліп, точніше змонтували з різного непотрібу, який раніше використовувався в сюжетах каналу «Київ».
Як стверджує компанія-видавець Moon Records, диск вже давно шукають у крамницях, попит є не лише в столиці, регіональні мережі вже замовили тиражі, мабуть такого щастя одному Києву мало, вся Україна хоче відчути вплив космічного посланця пана Аделаджи.
Крім вже згаданих вище пісень можна буде почути також хіти "Я люблю тебя до слез" О. Сєрова, "Пальма де Майорка" М. Шуфутинського, "Парус" Г. Лепса, «Каждый день с тобой" К. Орбакайте, обіцяють і сюрприз про який раніше ніхто не чув, пісню відомого жіночого тріо, дізнатись конкретніше можна буде дуже скоро в музичних крамницях, поспішайте, ажіотаж настільки великий, що вам може не вистачити.
ФаДієз рекомендує, перевірено на собі.