Музика трьох міст: АННА, ТонкаяКраснаяНить та Pictures Inside Me

теґи: Pictures Inside Me, АННА, Бінго, ТонкаяКраснаяНить

АННАЛейбл "Iншамузика" і головний концертний клуб країни «Бінго» дають старт новому проекту під назвою «Музика трьох міст». Це будуть концерти, на яких зіграють великі сети найпопулярніші в тих чи інших містах команди. Три гурти будуть представляти три різних міста. Першим гігом в серії стане великий концерт від трьох альтернативних команд: АННА - місто Львів, ТонкаяКраснаяНить - місто Харків і Pictures Inside Me - місто Маріуполь. Для львів'ян АННА Київ стане 2-м за рахунком у турі на підтримку дебютного DVD «КармаТреш. Тур», яке розповідає про масштабнішний альтернативний тур 2008 року по 18 містам України. Крім того, лідери альтернативної сцени України везуть до столиці багато нових пісень і свій неповторний концертний драйв.

ТонкаяКраснаяНить є улюбленцями харківської публіки, концерти за участю гурту регулярно збирають аншлаги в клубах «другої столиці». Вони, безумовно, можуть стати відкриттям для столичних меломанів.

Маріупольці Pictures Inside Me, встигли виступити на одній сцені з The Dillinger Escape Plan і зняти один з найкрасивіших на альтернативних просторах СНД кліпів, презентують цим виступом свій дебютний альбом «Обреченный Жить». Реліз в Україні відбудеться в березні на лейблі Iншамузика. 

28 березня, Київ, клуб Бінго, 18-00

Квитки з 10 березня - 50 гривень, в день концерту - 60 гривень. Придбати можна в магазині CORE (вул. Златоустівська), Samsung C-Club (Бесарабка), концертно-театральні каси в центрі Києва, клуб Бінго.