категорії: новина

Довгоочікувана платівка Knoba та Seine нарешті побачила світ

теґи: Etwas Unders, Knob, Seine, ТОЛ, альбом

Knob feat. Seine - ПальнеНезалежний лейбл «Іншамузика» спільно з компанією «ЯОК Мьюзік» представляють. У той час як одні пускають музику в безліч розгалужень, і тим самим рано чи пізно потрапляють у пастку обмеженого простору, інші поспішають об'єднати, розмішати, посолити і вжити.
Збуджений тріп-хоп, синтетично-лікарська психоделика, звуки оркестру поверхом вище і болісний біт були зігнані воєдино, щоб стати більш пізнаваними. Саме таким чином розкриває себе проект Knob feat Seine.
Проект Knob feat Seine - це ідеальний past perfect. Для тих, хто погано знайомий з англійською мовою, можна пояснити: це минулий час, що має наслідки в сьогоденні. Проект вважається закритим, але пісні, створені протягом року творчої співпраці Knob-а ( ТОЛ) і Seine (ex-Etwas Unders) не втрачають свого інтелекту та взаємовідносин з реальним станом речей.
Проект звів Кноба і Сейн разом зі звуками на підставі їхнього власного волевиявлення, що не має ніякого відношення до їхньої основної творчої діяльності, і на самому початку був позбавлений концептуальності.