категорії: новина

Оратанія зняла нове відео на пісню "Посеред ночі"

теґи: Оратанія, відеокліп, кліп

ОратаніяНаприкинці зими львівські рокери, вирішивши пробудити український люд від усіляких депресій та криз, приступили до зйомок кліпу на пісню "Посеред Ночі". Режисер кліпу – відомий український кліп-мейкер з американською освітою Тарас Химич. Це вже друга робота Тараса з групою, адже саме він відзняв перше відео Оратанії на пісню "Холодильник", яка потрапила в ротацію каналу "MTV Україна". Загалом зйомки тривали 26 напружених годин.
Кліп знаходиться уже на завершальному етапі і скоро його можна буде побачити на провідних музичних каналах. Отож, дивіться, слухайте, посміхайтеся не лише посеред ночі, а й впродовж дня!
Суп (фронтмен гурту): "Тарас витис із нас усі соки! Мабуть, кожен схуд кілограмів на 10-15 :) Але атмосфера на майданчику була настільки позитивною, що найбільше боліли м'язи обличчя! Дуже дякуємо за роботу усій команді "Invert-pictures", нашому рідному палацу культури ім. Гната Хоткевича і особисто директору – Мартиненку Ігореві Сергійовичу, а також нашій подрузі - головній героїні кліпу Світлані Подсухіній за те, що суперово справилася зі своєю роллю і витерпіла таку довгу зйомку".