категорії: новина

Maxima поекспериментує з Аланом Бадоєвим

теґи: Maxima, Алан Бадоєв, відеокліп, кліп

MAXIMA Юлія Донченко Сесія кліпу Зима Весна Літо Осінь 123 квітня в Києві відбудуться зйомки кліпу гурту Maxima на нову пісню «За Сонцем». Режисером  відео виступить Алан Бадоєв, який запропонував неординарний експеримент, що здатний зламати сталі стереотипи сприйняття творчості «Максими» Юлії Донченко.
«Алан передивився всі наші попередні відеороботи, та запропонував неоднозначну ідею, що мені дуже сподобалася – ділиться враженнями Maxima Юлія Донченко – До того ж Бадоєв мріяв зняти кліп побудований на контрастах та протиріччях, але до нашого знайомства у нього не було артиста, з яким би він міг втілити свої плани. Кліп «За Сонцем» буде драматичним, красивим та епатажним. Як медаль має дві сторони, так і кожна людина є багатогранною, а відповідно носієм внутрьошніх протиріч. Наше відео точно спонукне глядачів багато над чим замислитися, а декого перевірити скелети у власних шафах».
Зйомки кліпу на нову пісню «За Сонцем» відбудуться 23 квітня у Києві на студії Алана Бадоєва. До початку знімального процесу не розголошуються деталі сценарію кліпу та особливості його зйомок. Відомо, що новий кліп планується презентувати на музичних телеканалах після травневих свят, і що пісня «За Сонцем» матиме дві відео-версії: офіційну – для телебачення та не цензуровану – для інтернету.