категорії: новина

Відомий український режисер таємно зняв відео для гурту Ляпис Трубецкой

теґи: ляпис трубецкой, Олександр Стеколенко, Я Верю, відеокліп, кліп

Відомий український режисер таємно зняв відео для гурту Ляпис ТрубецкойВього кілька годин знадобилося гурту для того, щоб знайти того, хто зробив новий кліп на пісню групи "Я верю". Нагадаємо, що цей ролик, знятий десь в Азії, з'явився в мережі 3 дні тому і викликав безліч позитивних відгуків. При цьому самі "Ляпіси", яким кліп теж сподобався, не мали ні найменшого уявлення, ким він зроблений. Після того, як група звернулася до загадкового кліпмейкера через ЗМІ та соцмережі, автор відгукнувся. Ним виявився відомий київський режисер Олександр Стеколенко, який знімав кліпи Океану Ельзи, проекту Gorchitza, Альоні Вінницькій, Ірині Білик і багатьом іншим українським артистам.

"Ми з друзями подорожували по Непалу, коли почули в інтернеті пісню" Я вірю ", – розповідає Стеколенко. – А оскільки ми там постійно щось знімали, то у нас одразу виникла ідея підкласти непальський відеоряд під трек "Ляпісів", який нам дуже сподобався. Говорячи "ми", я маю на увазі креативну групу "Бюро", учасники якої і допомогли реалізувати цю мою ідею. Оператором кліпу стала Олена Чеховська, а головним героєм – її 5-річний син Арсеній. Причому він категорично відмовлявся зніматися, а погодився лише коли послухав пісню – йому вона теж сподобалася".

За кілька тижнів імпровізована знімальна група під керівництвом Стеколенко перетнула весь Непал з північного заходу на південний схід, побувавши в безлічі різних храмів. Ще 10 днів пішло на монтаж, після чого ролик був викладений у мережу.

"Оскільки цей кліп був чистою імпровізацією, ми вирішили, що він і далі повинен жити своїм життям, і залили його на YouTube без якихось пояснень і узгоджень" – пояснює Олександр.

Проте група "Ляпис Трубецкой" вирішила схвалити це відео, так що тепер на пісню "Я верю" існує вже 2 офіційних ролика – авторства Олексія Терехова і авторства Олександра Стеколенка.