категорії: новина

Найбільший рокабіллі фест у Східній Європі пройде в Києві!

теґи: Blue Demon, De Tazsos, Dockers ABC, Howard Raucous, Ot Vinta, Stressor, Tazmanian Devils, Украбіллі Вибух!

25-04З 25 по 26 квітня 2009 року в Києві пройде 5-й міжнародний Rockabilly і Psychobilly фестиваль «Украбіллі Вибух!». Місцем проведення фестивалю стане столичний Docker Pub, у стінах якого зберуться рок-н-рольні команди з України, Росії, Англії, Німеччини та Польщі. Хедлайнерами фестивалю стануть європейські зірки сцени: Blue Demon (Ліверпуль), Howard Raucous (Манчестер), Tazmanian Devils (Лейпциг), De Tazsos (Варшава), Stressor (Тула), Ot Vinta (Рівне).
Квитки на один або на обидва дні фестивалю можна придбати в магазині Bongo-Bong (вул. Спаська, 9), клубах Docker Pub (вул. Богатирська, 25) та Docker's ABC (вул. Хрещатик, 15), а також на концертах від www.ukrabilly.com.

Фестиваль «УКРАБІЛЛІ ВИБУХ! # 5 »є наймасштабнішим у Східній Європі і єдиним у своєму роді клубним фестивалем на пострадянському просторі. Даний захід присвячується головній події в житті всіх, кому не байдужий класичний рок-н-рол - дню народження "Його Величності" (12 квітня в усьому світі відзначається як День народження рок-н-ролу). З кожним роком фестиваль набирає оберти, удосконалюється та прогресує. Цього році організаторам, крім потужного складу вітчизняних команд, вдалося зібрати рекордну кількість іноземних учасників, кожен з яких є відомим і популярним артистом на сучасній Psychobilly-і Rockabilly-сцені. Музичний марафон цього разу триватиме більше 13 годин (час виступів груп - з 16:00 до 23:00), а кількість очікуваних відвідувачів, в тому числі й зарубіжних гостей, за 2 дні фестивалю перевищує тисячу осіб.
                                                                                                                              

Крім музичної складової, на фестивалі відбудеться майстер клас від SwingDanceClub (www.swingdance.kiev.ua), де всі бажаючі зможуть навчитися танцювати рок-н-рол і бугі-вугі. Також буде представлений широкий асортимент рок-н-рольної атрибутики і рідкісних записів від англійського лейблу-магазину Raucous Records і Ukrabilly Crew. У перервах між виступами груп серед відвідувачів фестивалю будуть розігруватися тематичні призи та подарунки.