категорії: новина

Merva таки розродиться дебютником

теґи: Merva, альбом, дебютний альбом

Merva-BardoНезалежний лейбл Іншамузика разом з компанією ЯОК М’юзік презентують перший офіційний реліз вже київської, а в минулому рівненської формації MERVA з загадковою назвою Bardo. Музиканти пройшли довгий час до цієї платівки. Декілька записаних, але невиданих альбомів, яскраві виступи та високі результати на музичних фестивалях і конкурсах ( Гран-прі «Перлини Сезону-2006», The Global Battle Of the Bands – 3-е місце в 2006 році, 2-е в 2007, 4-е в 2008).

Всепоглинаюча печаль народних сказань, сила та могутність слов’янських богів та вроджена доброта українського народу – всьому цьому знайшлося місце у дебютному альбомі української автентично-альтернативної групи Merva.

Музиканти Merva змогли змішати на 12-трековій плиті все те, чим ще з далеких часів пишалися наші дідусі та бабусі, мами та тата, вони зуміли зберегти у своїй музиці слід української героїчної давнини та сумної вітчизняної буденності. Не зважаючи на підкреслену автентичність музики, саунд гурту Merva важко назвати застарілим – він буде цікавий як зрілим слухачам, так і молоді.

На диску «Бардо» музикантам гурту Merva вдалося поєднати сучасну альтернативу, автентичні музичні інструменти та народні пісні. Цей 45-ти хвилинний реліз є коротким екскурсом до української сучасної культури, відображенням української самобутності в сучасній, оточуючої нас всіх реальності.

Трек-лист:

1. Intro
2. Merva
3. Воля
4. Пробач Мені
5. Все Не Так
6. Куплю Гранату
7. Кохай Івана
8. Час Лине
9. Доки Я Вірю
10. До Себе в Рай
11. Давай Забудем
12. Outro

Офіційний сайт гурту www.merva.com.ua