категорії: новина

Ти маєш шанс представити нагороду MTV!

теґи: MTV EMA, конкурс, подорож

MTV EMAВідправ заявку на www.fanwalk.tv для участі у другому щорічному FanWalk конкурсі та церемонії вручення MTV Europe Music Awards 2009 і виграq головний приз – можливість представити одну з MTV нагород наживо на сцені. MTV Networks International пропонує всім шанувальникам музики стати учасником цієї неповторної пригоди, в ході якої 100 відданих музиці фанів зроблять FanWalk з Гамбурга в Берлін 27 жовтня – 5 листопада.

Незабутній досвід, музичні пригоди, захоплюючий виклик і 99 нових друзів з усієї Європи: все це FanWalk, що дозволяє музичним ентузіастам стати частиною міжнародного руху музичних фанів. Учасники будуть відбиратися в 15 країнах і здійснять спільний похід FanWalk із Гамбурга в Берлін 27 жовтня – 5 листопада, щоб приєднатися до однієї з найбільших музичних подій року – MTV Europe Music Awards 2009. Учасників об'єднають почуття дружби і спільна участь у розважальній програмі. Головним моментом буде встановлення нових довгострокових дружніх відносин між людьми, що представляють різні культури та етнічні групи, а також зміцнення почуття єдності серед ентузіастів музики по всій Європі.

На шляху до музики учасникам FanWalk належить подолати цікаві перешкоди, щоб удостоїтися права презентувати MTV нагороду. Наприклад, у 2008 році учасники повинні були безкоштовно знайти інструменти і виступити в ролі вуличних музикантів. Від караоке до живих концертів, боулінгу та пісень біля вогнища – учасники FanWalk від всієї душі вшановували музику.

Після прибуття в Берлін, в заключний день своєї місії, усі 100 учасників FanWalk отримають квитки на церемонію MTV Europe Music Awards 2009 і приєднаються до своїх музичних ідолів на грандіозній вечірці, яка відбудеться після шоу – 5 листопада. І це ще не все: одному з відібраних учасників буде надана унікальна можливість представити одну з MTV нагород на сцені.