категорії: новина

Хіт гурту The Beatles - Love me do набув українського звучання

теґи: Ot Vinta, The Beatles, відеокліп, кавер, кліп

Ot VintaРівненські украбіли Ot Vinta відзняли відео на пісню «Не піду» – рімейк бітлівського хіта Love me do.

Свого часу завдяки цій пісні «гвинти» виграли конкурс Бітломанія та потрапили до віп-зони на київському концерті Пола Маккартні, а згодом пісня прижилася в сет-листах живих виступів гурту і стала концертним хітом.

«Коли ми вирішили знімати кліп на «Не піду», вагань з приводу сюжету ніяких не було – адже що може бути краще за атмосферу бітломанії для бітлівського каверу? Нема сенсу намагатися перевершити те що було в 60-х, ми просто занурилися в ту атмосферу, і це було дивовижно!», – ділиться враженнями фронтмен Юрій Журавель.

Керував відтворенням буйних 60-х режисер Олександр Опанасюк, а стиляги, що витанцьовують під запальний рок-н-рол – це рівненський ансамбль сучасного танцю Light.

«Знімалося все за дуже короткий термін і нас так поперло, що хотілося зніматися ще і ще. В оточенні стиляг та шалених танців ми відчуваємо себе як риба у воді!, – зізнаються хлопці – Сподіваємося, що сера Пола Маккартні не дуже коробить наше виконання, а всі інші не перевертаються в трунах коли звучить пісня «Не піду».

До речі, сезон зима-весна 2010 очікується дуже спекотним для Ot Vinta та їх прихильників. Незабаром чекайте наступних кліпів від гурту, це будуть дуже несподівані сюрпризи!

Відеокліп: