категорії: новина

Квадраджесіма презентувала нову пісню

теґи: КВАДРАДЖЕСІМА, завантажити, сингл

КвадраджесімаПісля тривалого блукання у студійних глибинах столичний гурт «Квадраджесіма», який рік тому істотно оновив свій склад і поновив концертну діяльність після деякої перерви, повертається до слухача з новою піснею.

Пісня «В чому сила, бра?» є першим синглом до нового альбому, що стане послідовником єдиної на сьогодні платівки музикантів «Cosmo», виданої на початку 2006 року. Записана вона була на київській студії Bambrafone, засновником якої є бас-гітарист «Квадраджесіми» Бамбр.

«Насправді нам дуже пощастило, що ми маємо власну студію пристойного рівня,  – каже Алекс Макітра, лідер команди, – Напрацьовано багато матеріалу, майже весь 2009 рік пішов на створення нових пісень, пошуків цікавих звукових рішень та підходів, творчому зростанню кожного з нас. Наразі настав час для старту і виходу з теплої нори, бо ми дуже скучили за живими виступами та спілкуванням з публікою».

Щодо нового альбому, то він, за словами Алекса, поки що не має назви, і музиканти «не паряться» стосовно того, які пісні увійдуть в нього і скільки їх буде. «Поки що ми плануємо просто викладати нові треки у віртуальний всесвіт», – говорить Макітра.

На підтверждення «Квадрівці» розмістили пісню для вільного прослуховування і завантаження на своїй myspace – сторінці.