категорії: новина

Тартак презентує "Опір Матеріалів" на великому сольному концерті

теґи: Опір Матеріалів, Тартак, альбом, презентація

Тартак21 квітня гурт Тартак презентує свій останній альбом "Опір Матеріалів" у київському клубі "Бінго". Платівка потрапила для вільного завантаження в інтернет 31 грудня 2009 року, як подарунок прихильникам, тепер її видадуть і на компакт-дисках.

Хлопці обіцяють програму, яка складатиметься з усіх пісень "опору", а також з перевірених часом хітів, крім того відбудеться розіграш подарунків. Початок о 20.00.

Замовлення квитків на сайті kvytky.ua

 


Про неоднозначну назву альбому ходить багато чуток і суперечок, але Сашко Положинський відкриває карти: «Вираз "Опір Матеріалів" найкраще відображає і зміст альбому, і його тривалу боротьбу за вихід у світ. Принаймні, ті люди, які свого часу вивчали предмет "опір матеріалів" та знають всі обставини створення нашого альбому, погоджуються, що кращої назви для нього і бути не може!»

Нагадаємо, що альбом було представлено для шанувальників в он-лайн доступі наприкінці 2009 року на спеціальному сайті http://opir.tartak.com.ua/, де кожен бажаючий може завантажити альбом, а при бажанні – віддячити музикантам грошима електронним розрахунком.

Такий підхід стає дедалі популярнішим у світі, але не дивлячись на те, що альбом вже закачали десятки тисяч людей, Тартак вирішив порадувати і слухачів, що не мають доступу до всесвітньої мережі, а також музичних колекціонерів – видавши CD-версію платівки. Видавцем виступив незалежний лейбл «Rock Music».

До моменту свого другого народження альбом «Опір матеріалів» вже встиг чимало: здобути нових та вразити старих прихильників під час всеукраїнського клубного туру минулого року та отримати премію «НЕПОПСА» за «Кращий альбом року» від радіостанції Джем ФМ. Голосування відбувалось за допомогою надісланих СМСок від слухачів.  До речі, саме на концерті 21 квітня премія буде офіційно презентована Тартаківцям.

Також у програмі концерту очікується  – презентація нового відео на пісню «3Денс». Кліп обіцяє бути яскравим, динамічним та веселим, а виходячи з назви пісні  - ще й танцювальним та трохи віртуальним. Це режисерський дебют Кадіма Тарасова, який змонтував не одну сотню українських відеокліпів та нарешті вирішив спробувати себе і в якості режисера. Кадім давно дружить з хлопцями з Тартаку і поважає їх творчість, тож ні хвилини не замислювався над кандидатурою для такого дебюту.