категорії: новина

В Києві відбужеться шостий "Украбіллі Вибух"

теґи: Бінго, Украбіллі Вибух!, фестиваль

Афиша – Украбіллі Вибух #624-25 квітня в київському клубі Bingo відбудеться фестиваль rockabilly & psychobilly культури «Украбіллі Вибух!». Цього року фест пройде вшосте та збере на своїй сцені 16 найкращих команд з України, ближнього та дальнього закордоння.

За цей час із суто локального действа «Украбіллі Вибух!» виріс до одного з наймасштабніших в Європі фестивалів такої тематики, а для України він лишається головною рок-н-рольною подією року та святом для всіх стиляг і меломанів.

Хедлайнерами «Украбіллі Вибух! #6» стануть легендарні британці Demented Are Go, які наводили жах на домогосподарок ще у 80-х, одна з найкращих сучасних teddy boy's rockabilly команд Black Raven (Німеччина) та надія сучасної psychobilly сцени, угорська група Gorilla. Хедлайнерами від України, традиційно, стануть засновники стилю украбіллі, рівненськая команда Ot Vinta. Також у фестивалі візьмуть участь українські гурти, що вже мають своє коло шанувальників, та гості з Росії і США.

Окрім музичної програми на публіку чекає вуличне pre-party з різними шоу, виступами ді-джеїв, танцювальними номерами від Kiev Swing Dance Club та подарунками від Украбіллі.

Адреса клубу Bingo: проспект Перемоги, 112 (м. Святошин). Ціна квитків:
у попередньому продажі – один день 130грн., два дні 220грн.; в день концерту: один день 150грн., два дні 250 грн. Подробиці на www.ukrabilly.com.

Розклад виступу гуртів:

Субота, 24 квітня
Gorilla (Угорщина)
Black Raven (Німеччина)
Beat Devils (Росія)
Ot Vinta

Dillberriezz

Руки в Брюки
Poison Bar
Hot Dozzer Trio

Неділя, 25 квітня
Demented Are Go (Великобританія)
Jancee Pornick Casino (США/Росія)

Gagarin Brothers (Росія)
WiseGuyz
Freno De Pedales
Mr. Оч and His Root Boys

Outer Space
Los Fartos (peюніoн в клacичному складі).